Te koop

Zeer mooie vwkever, bouwjaar 1971 voor de liefhebber. Wij doen hem weg i.v.m. twee kinderen en een auto van de zaak voor de deur.

Reactie:  martje@raketnet.nl

Hoi roy, ik heb geen foto van deze auto, hij is geheel compleet, de motor is eruit zit er wel bij. Verder is de dakplaat eruit gezaagd ivm verrot dak, daar zit nu wel een nieuwe bij dit is met een stalen schuifdak. De prijs die ik voor deze auto wil hebben is 750 euro hij is al gedeeltelijk omgebouwd naar 12 v, verder zijn de remmen gereviseerd. Verder moet hij nog opgeknapt worden.

Mvg john

Te Koop

Reactie:info@adventurebikes.nl

 

Hallo, momenteel heb ik een volkwagen kever te koop uit 1972. Hij is niet gekeurd en het is echt een opknapper. Hij is oranje en ziet er nog best goed uit. Ik doe hem weg omdat ik hem alleen niet kan opknappen (tot mijn grote verdriet). Voor eventuele belangstelling kun je bellen naar Heleen 0648-790584
Te Koop
Hoi,
 Ik ben ooit in het bezit geweest van een Gele VW Kever 1200 (bouwjaar 1972). Hij is door mijn vader in 1973 gekocht en ik heb hem zelf in 1979 verkocht aan mijn broer. Hij is medio 1980 verkocht aan Toyota Mengelers in Oirsbeek. Eind jaren ' 80 heb ik hem nog eens gezien in Vaals. Het kenteken van deze auto was 05-83-TM en hij had een zwarte motorkap en een zwarte voorklep. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of hij nog rondrijdt en waar. Mijn zoon van 21 was onlangs op het Kevertreffen in Gulpen, maar heeft hem daar niet gezien. Toen kwam ik weer op het idee om eens na te gaan waar mijn 1e auto gebleven is. Ik heb nog een originele foto van deze auto.
Ik ben benieuwd of mij iemand info kan verstrekken.
 Met vriendelijke groet,
 Siem van Dinther
OPROEP!!!!!!!!!!

Reactie:   

Fam. van Dinther  sivadi@planet.nl

Ik heb mijn mooie Volkswagen Kever 1200 Mexico te koop. De kever is rood, boujaar 1984, apk tot april 2004 (geen meldingen van gebreken). Ik gebruik nu mijn kever dagelijks, maar omdat ik van baan ga veranderen, en daarvoor ong. 65 km. per dag moet afleggen op de snelweg, heb ik een andere auto moeten kopen. Helaas heb ik niet de middelen om de auto erbij te kunnen onderhouden. De auto verkeert in zeer goede staat, zowel de carrosserie, de motor als de bekleding. Prijs: 3900 Euro. Te Koop

Reactie: heico31@hotmail.com